invisible hit counter
≡ Menu

Air Kangen Water – Air Terbaik Masa Kini

Mesin Kagen WaterKangen Water. Namanya agak pelik namun diperkaya dengan pelbagai khasiat. Kangen Water tidaklah sama seperti air mineral biasa. Ianya adalah ekstrak semulajadi air beralkali yang berfungsi untuk mengembalikan tenaga setelah seharian beraktiviti. Efek semulajadi air kangen adalah untuk meneutralkan asid badan dengan fungsi alkali.

Namun begitu, tidak semua air kangen boleh diminum. Hampir sama dengan air zam-zam, pH nya yang unik menjadikannya sangat sesuai untuk masalah ginjal dan usus. Contohnya,meminum air kangen merupakan keperluan kepada badan, ini kerana badan akan seratus peratus menyerap nutrien yang dibekalkan oleh air kangen.

Selain rasanya yang enak, air kangen juga menyegarkan fungsi tekak sehingga menghilangkan rasa keletihan dan haus. Efek kesegarannya terbukti dapat menambahkan tenaga badan pada masa yang sama mengatasi masalah dehidrasi kepada tubuh badan manusia. Molekul yang unik terbentuk daripada elemen air kangen adalah sangat optimal dan membolehkan penyerapan berlaku dengan lancar dan melancarkan saluran darah.

Air kangen adalah bebas daripada radikal radiasi. Kandungan zat ORP yang terdapat di dalam air kangen mengandungi antioksidan yang tinggi dimana boleh mencegah badan daripada risiko pelbagai penyakit kronik seperti diabetes, kanser salur darah, penyakit kardio dan banyak lagi. Jelaslah bahawa air kangen adalah sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia untuk mengekalkan kesihatan yang maksimum. Kestabilan pH air dalam badan adalah pencetus utama kepada kesihatan yang baik, keadaan air kangen yang beralkali mampu untuk mengekalkan tahap pH tersebut.

Dapatkan Air Kangen Water Murah Ipoh En. Taufik 017-5442155

0 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.