invisible hit counter
≡ Menu

Anda Pernah Buat Duit Dengan Handphone Bersama Tone Wow?

jana pendapatn dengan simkad Tone ExcelProgram pemasaran Tone Wow ialah program jualan simkad Tone Wow yang semakin menjadi fenomena pada abad ini. Jana pendapatan melalui handphone anda. Program referal ini merupakan antara program terbaik yang pernah diperkenalkan oleh syarikat telco tempatan.

Bagaimana ianya berfungsi? Oleh kerana syarikat ini tidak mengeluarkan modal yang banyak untuk pemasaran, maka mereka telah mengeluarkan idea baharu dalam pemasaran produk mereka iaitu dengan mengadakan pemasaran bergerak. Caranya mudah sahaja, seseorang menjadi ahli dengan bayaran minima RM90 dan terima 1 simkad Tone Wow. Seterusnya, ahli ini akan diberikan komisen serendah RM20 apabila mereka membuat pemasaran dan Berjaya mendaftarkan ahli untuk menjadi pengguna Tone Wow yang baharu. Perkara ini akan berkembang dan terus berkembang sehingga jualan syarikat bertambah.

Untuk setiap tambah nilai yang dibuat oleh ahli, syarikat akan memberi pula bonus tambah nilai RM10 untuk tambah nilai RM30 dan RM20 untuk tambah nilai RM50. Ini adalah bertujuan untuk meningkatkan keselesaan dan kelangsungan penguna Tone Wow. Selain itu juga, setiap tambah nilai akan dihadiahkan dengan mata ganjaran yang mana apabila mata ganjaran telah mencukupi, pengguna boleh menebusnya dengan tiket penerbangan Air Asia samada dalam ataupun luar Negara dan juga diskaun ahli apabila mereka menginap di Tune Hotel.

Kelebihannya yang lain pula ialah setiap ahli dibekalkan dengan insuran kemalangan berjumlah RM100,000 supaya pengguna lebih cenderung untuk bertukar kepada Tone Wow. Tiada telco lain yang mampu memberi tawaran sebegini melainkan Tone Wow. Oleh itu, sangat rugi jika anda menolak segala tawaran  dan kelebihan yang diberikan oleh syarikat ini.

Jadi? Apa yang anda tunggu lagi? Jika anda berminat, usah berlengah lagi. Bertukarlah sekarang kepada Tone Wow. Bonus-bonus ekslusif yang cukup hebat sedang menanti anda. Rugi jika lepaskan peluang ini. Peluang tidak selalu datang dalam hidup kita. Ini betul-betul tawaran yang sangat istimewa dibuat oleh syarikat demi untuk menjaga kebajikan pengguna.

Sertai sekarang dan dapat satu laman web nama anda untuk promosi Klik Sini Join

Daftar Segera ==>> TONE WOW

0 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.