invisible hit counter
≡ Menu

Double Stemcell Rasia Cantik Dan Awet Muda

double stemcell murahApakah itu Double Stem Cell? Double Stem Cell merupakan terapi sel hidup yang berasaskan sel tumbuhan yang berupaya membaiki dan menghasilkan semula sel badan manusia lalu meningkatkan kadar imuniti badan. Degenerasi sel menyebabkan penuaan kepada kulit manusia, dengan bantuan terapi sel hidup ini, ia mampu menyampaikan tenaga daripada sel-sel hidup kepada sel-sel penuaan untuk melancarkan kesihatan badan manusia supaya sentiasa kelihatan muda dan cantik.

Double Stem Cell mengandungi kombinasi sel tumbuhan yang padat hasil daripada teknologi phyto sel stem swiss, sel stem epal dan sel stem anggur. Diperkaya dengan nutrien buah acai dan blueberry. Ia membantu menyuburkan kulit dan meningkatkan metabolisma badan untuk memberi kesan yang ketara. Double Stem Cell juga meremajakan kulit wajah dan mengaktifkan sel-sel badan untuk meningkatkan produktiviti badan. Ianya selamat dan semulajadi, mudah untuk digunakan oleh kaum wanita mahupun lelaki.

Teknologi inovatif yang dibangunkan oleh Mibelle Biokimia merangkumi kelebihan mampu membiakkan sel-sel stem tumbuhan yang jarang dan terancam di samping tidak merosakkan alam semulajadi. Bahan-bahan yang digunakan adalah bersifat bebas daripada pencemaran dan bahan kimia. Sel stem epal, merupakan spesies abad ke-18 yang sangat jarang ditemua. Ianya ditemua oleh pasukan penyelidik Mibelle Biochemistry dan kejayaan kajian menemukan sel stem daripada Uttwiler Spatlauber Swiss epal.

Spesies stem ini boleh menjana dan mengaktifkan semula sehingga 80 peratus daripada sel-sel badan manusia. Faktor epegenetik dan bahan-bahan bermatabolisma tinggi membuatkannya memiliki jangka hayat yang panjang. Hasilnya, sel stem epal ini membawa terapi anti-penuaan kepada tahap yang baharu.

Produk Double Stem Cell memiliki ciri-ciri seperti menggunakan dua jenis sel induk tumbuhan untuk memastikannya mencapai kesan yang maksimum, mengandungi bioaktiviti yang tinggi. Keberkesanan produk ini membantu melambatkan penuaan, meningkatkan kesihatan dan jangka hayat, meremajakan sel badan, mengekalkan keseimbangan asid-bes dalam badan dan meningkatkan sistem imunisasi badan.

Secara ringkasnya, Produk PhytoCell Double Stem Cell adalah rumusan khas untuk penjagaan kecantikan dan kesihatan diri. Double Stem Cell berupaya membantu meningkatkan tahap kesihatan serta merawat penyakit disamping mengekalkan keremajaan kulit dengan melambatkan penuaan.

1 comment… add one
  • pradeep sharma July 12, 2015, 9:11 am

    need stem cell 4 marketing

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.