invisible hit counter
≡ Menu

Jom Aktifkan Mykad

Mykad Smart Shopper baruMykad Smart Shopper – Jom Aktifkan Mykad Anda

Satu evolusi dan inovasi penggunaan mykad. Memperkenalkan, Mykad Smart Shopper! Program ini pada awalnya diperkenalkan oleh syarikat Affiliate Junction. Berdaftar dan mendapat kelulusan daripada Jabatan Pendaftaran Negara, mykad smart shopper semakin menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia. Bukan hanya mampu berbelanja dengan menggunakan mykad, malah pemillik mykad juga berpeluang mendapat diskaun atas pembelian dimana-mana syarikat yang menyertai program ini bersama Affiliate Junction.

Untuk melayakkan pemilik mykad memperoleh diskaun pembelian, mykad yang dimiliki perlu diaktifkan terlebih dahulu. Dalam kata lain, perlu didaftarkan dimana-mana cawangan Affiliate Junction ataupun bersama ejen berdaftar. Pengaktifan mykad adalah percuma dan tiada apa-apa yuran akan dikenakan. Ini bagi memastikan pemilik mykad berasa selesa dan selamat apabila berbelanja di samping menikmati penjimatan yang luarbiasa.

Kenapa program ini memilih mykad sebagai medium untuk membeli belah? Ini kerana mykad adalah pengenalan diri utama rakyat Malaysia dan hamper semua rakyat Malaysia mempunyai mykad. Tujuan utama program ini dibuat bukan sahaja untuk memberi penjimatan kepada pemilik mykad, malah ia juga salah satu inisiatif bijak dan pendedahan untuk pemilik mykad bahawa mykad yang dimiliki sebenarnya mempunyai fungsi dan bukan hanya sebagai pengenalan diri. Mykad bukan sahaja boleh digunakan sebagai kad untuk membeli belah, ia juga berfungsi sebagai kad touch & go, kad ATM dan sebagainya.

Mykad Smart Shopper sememangnya melengkapi kepuasan pemilik mykad yang suka berbelanja. Selain itu, program ini juga turut menawarkan bonus mata ganjaran apabila pengguna berbelanja menggunakan mykad mereka. Mata ganjaran ini boleh ditebus dimana-mana cawangan Affiliate Junction untuk mendapatkan pelbagai hadiah misteri bergantung kepada sebanyak mana mata ganjaran yang terkumpul. Setaraf dengan bonuslink dan AEON, bezanya ialah mykad smart shopper tidak mengenakan cas keahlian kepada mana-mana pemilik mykad yang ingin mengaktifkan mykad mereka. Yang paling penting, ianya mykad dan sesiapa sahaja yang memiliki mykad layak memohon.

Daftar Affiliate Junction

Daftar Sini

Pendek kata, mykad smart shopper adalah evolusi baharu bagi rakyat Malaysia untuk menikmati penjimatan dan diskaun ketika berbelanja hanya dengan menggunakan mykad. Dengan adanya program seperti ini, berbelanja akan lebih mudah hanya dengan menggunakan mykad. Daftar Sini

2 comments… add one
  • sensasi2020 February 25, 2015, 3:54 pm

    Artikel sungguh menarik, ada peluang nak berjaya. Semoga berjaya buat anda.

  • niza yusof March 17, 2015, 4:41 am

    Menarik info yang diberi…banyak benefit ye…semoga berjaya

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next post:

Previous post: