invisible hit counter
≡ Menu

Kesan Penggunaan Double StemCell

Kesan Penggunaan Double StemCellUntuk mengetahui keberkesanan Double Stem Cell, kita harus ketahui apakah kesan-kesan mengikut bahan-bahan Double Stem Cell.

PhytoCellTecTM Malus Domestica (Sel Stem Epal) dan PhytoCellTecTM Solar Vitis ( Sel Stem Anggur) membantu merangsang penghasilan sel baru, malahan sel stem epal Swiss ini juga berupaya merangsangkan penyembuhan badan. Manakala itu,sel stem anggur sendiri membantu melindungi kulit daripada tekanan UV serta mengekalkan kelembapan kulit.

Acai Berry, juga dipanggil ‘Beri Kecantikan’, mampu memberi pelbagai kesan dan khasiat, yakni:

Tubuh lebih bertenaga: buah ini membantu tubuh mendapat rehat yang lebih berkualiti, supaya tubuh lebih segar di permulaan hari.

Berat badan yang ideal: Ia meningkatkan kadar metabolisme badan, yang pula membantu mengkumuh bahan buangan dan toksn berlebihan yang memberatkan badan.

Melancarkan peredaran darah: Ia meningkatkan peredaran darah seluruh tubuh terutama sekali otak, agar tubuh boleh beroperasi dengan lebih berkesan. Kesan tambahannya pula adalah daya ingatan dan tumpuan yang lebih mantap, kulit yang lebih berseri, serta menguatkan jantung.

Merendahkan kolesterol

Bluberry pula adalah buah yang sudah memang terkenal dengan pelbagai khasiat. Ia merupakan antara bahan terkenal digunakan untuk mengurangkan lemak, membuang radikal bebas, meningkatkan metabolisma, menggalakan paras insulin, menyokong kesihatan oskular, menghindari penyakit serta mencegah kanser. Buah beri biru seringkali digunakan untuk produk anti-penuaan, rawatan kencing manis, darah tinggi, kanser servik dan payudara, perlindungan jantung, daya ingatan, peredaran darah, jangkitan saluran kencing, pengurangan kolesterol, keletihan mata, dan tenaga tambahan.

Antara khasiat-khassiat yang terkandung dalam buah beri biru adalah Vitamin C, Vitamin A, Iron, Kalsium, magnesium, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus, Selenium, Flavonoid.

Vitamin C membantu merangsang sistem imunisasi.

Vitamin A berguna dalam menjaga kesihatan penglihatan dan retina mata yangg sihat.

Magnesium membantu menukarkan karbihidrat , protein dan lemak kepada tenaga.

Flavonoid membantu meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif, juga terbukti boleh melambatkan penuaan mental. Malahan, flavonoid dalam beri biru telah dibuktikan dapat membantu melindungi diri daripada penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson.

Disamping itu, secara tidak langsung Double Stem Cell juga membantu merawati masalah-masalah lain:

Diri menjadi lebih tenang, relaks, mampu menangani masalah dengan fikiran yang tenang, dapat tidur dengan lena, kurang gangguan emosi.

Sakit-sakit sendi dan lutut mulai hilang.

Kencing menjadi lawas dan tiada lagi membuang angin melalui faraj.

Tiada lagi sakit gastrik, sakit buasir, serta pembuangan menjadi lebih lancar

Badan tidak lagi mudah menjadi kebas.

Kulit semakin berseri dan sihat, masalah kulit tidak lagi memerlukan kebergantungan kepada ubat-ubatan.

Rahim/ peranakan kembali ke kedudukan dan keadaan lembut seperti asal

Penghasilan susu ibu menjadi lebih pekat dan bertambah

 Miss V menjadi lebih sensitif, ketat, serta lembapan yang bersesuaian ( tidak terlalu kering, tidak terlalu lembap)

Testimoni Double Stem Cell

Double Stem Cell Malaysia

0 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.