invisible hit counter
≡ Menu

YOLI ALKALETE Produk Masa Kini Penawar Asid Dalam Badan Anda

Yoli Alkalete Ubat GoutTahap keasidan yang tinggi dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit. Makanan yang berasid adalah punca utama peningkatan kadar asid dalam badan. Oleh itu, badan memerlukan sumber beralkali untuk meneutralkan asid-asid tersebut. Adalah menjadi satu kebimbangan apabila individu mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat terutamanya berkaitan pemakanan. Kita seharusnya sedar betapa pentingnya PH cecair yang stabil di dalam badan untuk mengekalkan metabolisma badan yang normal.

Badan manusia yang beralkali secara semualajadi adalah normal. Pemakanan yang tidak sihat seperti berminyak, bergoreng, mengandungi banyak lemak, garam dan gula menyebabkan sel-sel tisu organ-organ penting dalam badan menjadi kurang bertenaga berikutan mensintesis terlalu banyak alkali untuk meneutralkan tahap keasidan yang terlalu tinggi dalam badan. Makanan seharian kita seperti daging, roti, ayam dan air berkarbonat bersifat asidik. Paras PH badan yang normal merupakan ukuran yang paling penting bagi memastikan tubuh badan sentiasa sihat. PH normal darah dalam badan adalah 7.4, jika sukatan ini tidak dapat dikekalkan, maka badan berisiko dijangkiti pelbagai penyakit kerana mengalami simptom pertahanan badan yang lemah.

Air alkali berupaya meneutralkan asid dalam badan. Namun begitu, air alkali merupakan air yang mempunyai ion-ion yang spesifik dan sangat berbeza dengan air yang dimasak dirumah. Ion alkali dan ion kalsium yang terdapat dalam air alkali merupakan sumber anti-oksida yang lasak dan mampu meneutralkan terus radikal bebas yang tidak diperlukan badan. Banyak produk-produk di pasaran yang berteraskan alkali. Akan tetapi, adakah penggunaannya sangat berkesan? Anda yang tentukan.

Kini, revolusi perubatan moden telah menemukan sumber alkali yang berkesan meneutralkan sepenuhnya kandungan asid yang berlebihan dalam badan. Memperkenalkan produk ‘Alkalete!’ Alkalete adalah alkali dalam bentuk kapsul yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan dan prestasi penggunaannya adalah sangat memuaskan. Alkalete membantu mengeluarkan sisa lemak dan asid dalam badan sebanyak 50% . Hanya dalam masa 3 hari, asid dalam badan akan menurun dengan cepat secara berperingkat. Penggunaan berpanjangan akan meneutralkan sepenuhnya asid dalam badan. Alkalete terbukti meningkatkan PH badan secara normal dan membantu mengembalikan kesihatan tubuh badan dengan sempurna.

Masalah Asid Dalam Badan

Alkalete dipatenkan dalam bentuk kapsul dan menjadi sebatian semulajadi untuk menjadi ramuan alkali badan yang kuat. Alkalete adalah satu-satunya produk yang berkesan melawan keasidan badan hanya dalam masa kurang daripada seminggu. Alkalete sangat tinggi dalam kandungan alkalinya dan bio-mineral. Selain itu, Alkalete juga telah menerima pengiktirafan daripada badan FDA sebagai Bahan Diet Baru (NDI), satu ciptaan yang selamat dan serasi digunakan oleh pelbagai peringkat umur. Alkalete berkesan mencegah pelbagai penyakit-penyakit kronik seperti diabetes, kanser, gout, hipertensi, asma, migrain, resdung, sakit sendi, leukimia dan lain-lain penyakit yang melibatkan salur darah dalam badan.

Syarikat Yoli iaitu syarikat pengeluar produk ini diasaskan oleh pakar-pakar perubatan yang ternama dan telah lama bertapak di seluruh dunia. Gabungan ilmiah antara pakar-pakar perubatan telah menemukan produk ini dan berjaya menarik perhatian seluruh dunia atas kepuasan penggunaannya. Keberkesanan produk ini tidak lagi diragui!

Buat masa ini produk Yoli Alkalate dah habis stok kami gantikan dengan produk sama kebaikannya dengan Alkklate, iaitu JINLIYUAN boleh lihat disini PENAWAR ASID DALAM BADAN

Berminat Untuk Menempah ?

1 Botol Rm180 Free Pos

Harga Promosi Untuk 2 Botol Rm300

HUBUNGI KAMI SEKARANG

 

+6014 – 5444 383 (call /sms /whatsapp )

e-mail : kedaibaruwebsite@gmail.com

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK : 157090505810 (Mohd Hafiz Bin Amri)

CIMB Bank : 7021771666 (Mohd Hafiz Bin Amri)

Selepas buat bayaran Sila Berikan Maklumat Detail Anda, 

KedaiBaru.Com

1 comment… add one
  • kAMAL February 17, 2016, 6:57 am

    Ada jual Alkalete ke, sms hp 01115748761

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.